5 výhod synefrinu 🔥

Synefrin je přírodním alkaloidem, který se vyskytuje v plodech hořkých pomerančů (Citrus aurantium). Je velmi oblíbený zejména díky své schopnosti podporovat redukci hmotnosti.

 

Jak synefrin funguje?

Synefrin se v těle váže na specifické receptory, které souvisí se zrychlením bazálního metabolismu (látkové výměny) a podporou termogeneze (tvorbou tělesného tepla).

Jak synefrin podporuje spalování tuků?

Zmíněná podpora látkové výměny společně s podporou metabolismu lipidů napomáhá k efektivnějšímu využívání tuků jako zdroje energie. Synefrin tak pomáhá k jejich spalování, i když nejste fyzicky aktivní.

Hlavní výhody synefrinu:

  1. Přírodní a bezpečný: Synefrin je přírodní látka získávaná z plodů hořkých pomerančů (Citrus aurantium). Jedná se o bezpečnou a zároveň efektivní náhradu za nepovolený efedrin, který má negativní vedlejší účinky.

  2. Podporuje metabolismu tuků: Správná podpora metabolismu tuků souvisí s jejich využitím jako zdroje energie. To ocení především lidé na redukční dietě a vytrvalostní sportovci.

  3. Kontrola nad tělesnou hmotnosti: Efektivnější využívání tělesných tuků Vám umožní snáze kontrolovat svoji tělesnou hmotnost.

  4. Podporuje dýchací systém: Bez správné činnosti dýchacího systému nemůže sportovec podat optimální fyzický výkon a efektivně využívat tuky jako energetický zdroj.

  5. Napomáhá normálnímu trávení: Vše začíná v trávicím systému. Jeho správná funkce je neméně důležitá pro úspěšnou redukci hmotnosti či dosažení požadovaného sportovního výkonu.

Výhody SYNEPHRINE THERMO 120 tbl od SportWave®:Synephrine_produkt_bez_stinu

  1. maximální povolené množství synefrinu

  2. nejvyšší možná síla extraktu (98 %)

  3. příjemná velikost tablet, snadno se polykají

  4. při doporučeném dávkování vydrží až 4 měsíce

  5. produkt je vhodný i pro vegany

Celkově vám můžeme synefrin doporučit, jelikož jsem ho při tréninku pravidelně využívali, právě díky jeho účinkům. Je to užitečný doplňk stravy pro ty, kteří hledají přírodního pomocníka na cestě za lepší postavou a optimální fyzickou kondicí.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz
×
loga karetních společností