Kanoista Jiří Minařík - Nový člen Fitpanda týmu

Kanoista Jiří Minařík členem týmu Fitrpanda.cz

Je nám radostí ohlásit další přírůstek do našeho Panda teamu. Novým členem je 22 letý rychlostní kanoista Jirka. Jirka se kanoistice věnuje už od mládí a již v začátcích sbíral úspěchy, které se časem a dřinou přehouply na mezinárodní úspěchy, kde rovněž sbírá medaile už od dorosteneckých kategorií. 

Mistrovství Evropy U23 - 🥇 🥉
Mistrovství Světa U23 - 🥈🥈 🥉
Mistrovství Evropy U18 -🥇 🥈 🥉
Mistrovství Světa U18 - 🥈 🥉
Olympijské hry mládeže U16 -🥉

🛶 Jirka závodí jak v singlových disciplínách (C1 = canoe one) tak v deblových (C2 = canoe double), kde v lodi klečí s dalším parťákem.

🏆 "Určitě největší radost mám vždy z nějaké medaile, takže například z loňského titulu mistra Evropy do 23 let na C2 1000 🥇 v posádce s Jiřím Zalubilem nebo stříbrného spotu na světovém mistrovství do 23 let 🥈 na olympijské trati C2 500m".

Nicméně jako dosavadní největší úspěch Jirka vnímá 4. Místo na 500m trati na seniorském mistroství Světa v německém Duisburgu v roce 2023.

💯 "Letos mířím na titul mistra světa do 23 let. Bude to ještě hodně práce ale věřím, že to zvládnu".

Letošní cíle jsou pro Jirku jasně dané, v jeho předposlední sezóně v kategorii u23 chce získat ten největší možný úspěch v singlové disciplíně C1. My Jirkovi samozřejmě maximálně držíme nejen palce a přejeme ať se úspěšně vydaří příprava. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz
×
loga karetních společností