Lukáš Souček - Nový člen týmu Fitpanda.cz

Nový členem PandaTeam je kajakář Lukáš Souček! 

Máme velkou radost, že můžeme ohlásit přírůstek do našeho týmu.

"Součíno" letos oslaví své 19 narozeniny a na kajaku závodí již desátým rokem. U vody má Lukáš celou rodinu a pomyslné kajakářské žezlo po svém strýci a dědovi převzal nyní i on sám. 

V letošní sezóně ho čeká přestupu z juniorské kategorie do kategorie dospělých, který nebývá jednoduchý. I přesto má Lukáš cíle na letošní závodní sezónu vytyčené zcela jasně:  nominace na mistrovství Evropy a mistrovství Světa v kategorii u23 (do třiadvaceti let). Nicméně Lukáš už v loňském roce potvrdil svou narůstající formu, když získal dvě velmi cenné medaile na mezinárodní půdě: 

🥈 Mistrovství Světa juniorů– 2. místo (K4 500m)

🥇 Mistrovství Evropy juniorů– 1. místo (K4 500m).

 

Co ti kanoistika dala?

“1. Extrémní disciplínu do života.

2. Schopnost něco fakt udělat a činit se.

3. Spoustu kamarádů, známých a kontaktů.

4. A jako bonus… tělo řeckého boha.”

 

Aktuálně má Součíno za sebou dvě jarní zahraniční soustředění v teple, kde se dá lépe pádlovat a najíždět cenné kilometry na vodě. Brzy všechny rychlostní kanoisty čeká první závod letošní sezóny a to domácí nominace na Světové poháry. Lukášovi samozřejmě držíme palce jak do tréninku tak hlavně do závodů 💪.

Je super, že můžeme být součástí Lukášova sportovního rozvoje a podpořit ho na jeho lovu úspěšných kovů z národních i mezinárodních soutěží.

Sportu zdar!

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz
×
loga karetních společností